Bunschoten en Spakenburg

De Gezinsparaplu, een netwerk, waar pleeg- en gezinshuisouders met elkaar in gesprek kunnen, ervaringen kunnen delen en herkenning kunnen vinden.
Daarnaast kun je praktische ondersteuning vinden. Af en toe een middagje, of zelf een weekendje niet. Het is tenslotte een zware taak. Of je redt het niet om altijd maar weer naar die voetbal te gaan. Misschien kunnen we samen een oplossing bedenken. Meerijden met iemand anders of een vrijwilliger die het leuk vindt om te doen.

Even ventileren en je ei kwijt of gewoon om andere pleeggezinnen te ontmoeten. We doen een paar keer in het jaar een activiteit om te verbinden,
dus je mag gezellig mee als je wilt. Naast pleeggezinnen en gezinshuizen willen we ook graag in contact komen met mensen in contact die af en toe een uurtje of structureler wat kunnen bijdragen aan kinderen en gezinnen.

Mijn naam is Mieke Bakker en ik ben parapluhouder van de Gezinsparaplu in Bunschoten/Spakenburg. Zelf ben ik meer dan 30 jaar gezinshuisouder geweest en daarnaast heb ik altijd crisispleegkinderen gehad. Op het moment heb ik nog 1 pleegkind en regelmatig kinderen die hier een weekend logeren.

Als je pleegouder bent in Bunschoten/Spakenburg bent of als je geïnteresseerd bent als vrijwilliger. Voor informatie kun je contact met mij opnemen:
mieke@gezinsparaplu.nl of telefonisch: 0636111844.

Contact

7 + 2 =